Sider

10. mars 2014

Fornyelse :-)

Jeg har vært på shopping :-) Etter at vi fikk pusset opp kjøkkenet, malte så og si hele huset og har fornyet oss på noen andre små møbler, har jeg som jeg tidligere skrev, økt min interesse for interiør. Jeg tror nok interessen har ligget der en stund, men den kommer bare bedre og bedre frem nå. Og jeg har tenkt, lett og vurdert hva vi skulle ha i gangen for å få litt mer lys, eller dvs, få litt koseligere lys:-) Vi har ikke spotter i gangen, så det blir litt voldsomt når kvelden kommer synes jeg, men alt lyset fra taklampen.

Så, da jeg så disse hyllene fra Presse Citron hos Raun på Instagram (Raun er en interiør butikk som ligger i House of Oslo) ble jeg ganske gira:-) Dette kunne jeg tenke meg, her kan jeg plassere små telysholdere og vi vil få koselig lys på veggen når kvelden kommer, samt at det også er ganske kult på dagtid:-)
Så jeg kjøpte en grå og en hvit av den største hyllen, jeg tror jeg ønsker å utvide litt med noen av de andre størrelsene etterhvert. Her er hyllene på dagtid.
Og her er de på kvelden når jeg har tent lyset. De som telysholderne er fra Bloomingville, de er så fine :-) De har utrolig mange varianter, så det blir nok flere av disse etterhvert :-)
Dette bilde viser på mange måter litt bedre fargen, for her ser man den grå veggen som vi har malt. Over ser det nesten litt brunt ut.
Så har jeg handlet litt mer også, de hvite telysholderne er fra Bloomingville de også og den rosa/lilla lysholderen er fra Susanne Schjerning. Brettene er fra Riverdale, alt er kjøpt hos Raun på House of Oslo. Synes det pynter opp veldig på stuebordet, og det blir så fint når lysene blir tent, bare se på bilde under:-)
Min kjære biter tennene sammen og må nok bare innse at dama hans liker et litt mer hjemmekoselig hjem, med masse levende lys. You give some, and you take some, sant min kjære? 
Jeg har også lyst til å vise dere et bilde av klokken jeg skal kjøpe så fort de får den inn hos Raun, den er helt utrolig fin synes jeg, og den skal komme opp på veggen over pianoet:-) Det blir perfekt:-)
Den finnes i mange fine farger, men vi skal ha den i hvit :-)


Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette