Sider

16. februar 2015

Første sokkepar ever :-)

Jeg har strikket mitt første sokkepar :-) Trodde sokker skulle være veldig vanskelig, men det var faktisk veldig lett. Jeg fant en veldig bra beskrivelse av hvordan man skulle strikke hælen på nett, og da var resten "piece of cake" ;-) Har en del restegarn liggende, så flere sokker skal det bli. Men det er litt kjedelig strikk, så jeg synes det er godt å kunne strikke noe annet nå.
Det viste seg også at jeg strikket med for tykke pinner og sokken ble litt i største laget. Men det er ikke helt krise, vi kan i hvert fall ta i mot en kar med skostørrelse 47 på hytta nå, der hvor disse sokkene skal være ;-)
 Helt ferdig og klare til å hytta :-)

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette