Sider

13. januar 2021

Panne Cotta 😊

6 posjoner

♥ 2,5 plate gelatin (litt mindre enn 2,5)
♥ 6 dl fløte
♥ 1 dl melk
♥ 2 ss sukker
♥ 1 vaniljestang

Legg gelatinplater i bløt. Kok deretter opp fløte i en kasserolle. Del vaniljestangen og skrap ut frøene. Ha vaniljestang og frø opp i fløten. Når fløte er kokt opp, ta den av varmen. Ha i sukker og rør godt. Ta deretter gelatin opp fra vannet. Press ut alt vann før en tilsetter gelatin oppi fløten. Rør godt.

Tilsett melken og la panna cottan stå i kasserollen en stund for å trekke vaniljesmak. Når den er passelig avkjølt og har romtemperatur, tilrettes den i former eller glass. Det som gjør denne oppskriften så god er at det er lite gelatin i den. Derfor blir den veldig myk og kremet. Det beste er å lage den i glass eller i små skåler. Sett i kjøleskap. Denne kan godt lages dagen før den serveres.



Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre 😊

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette