Sider

13. januar 2021

Panne Cotta ūüėä

6 posjoner

♥ 2,5 plate gelatin (litt mindre enn 2,5)
♥ 6 dl fl√łte
♥ 1 dl melk
♥ 2 ss sukker
♥ 1 vaniljestang

Legg gelatinplater i bl√łt. Kok deretter opp fl√łte i en kasserolle. Del vaniljestangen og skrap ut fr√łene. Ha vaniljestang og fr√ł opp i fl√łten. N√•r fl√łte er kokt opp, ta den av varmen. Ha i sukker og r√łr godt. Ta deretter gelatin opp fra vannet. Press ut alt vann f√łr en tilsetter gelatin oppi fl√łten. R√łr godt.

Tilsett melken og la panna cottan st√• i kasserollen en stund for √• trekke vaniljesmak. N√•r den er passelig avkj√łlt og har romtemperatur, tilrettes den i former eller glass. Det som gj√łr denne oppskriften s√• god er at det er lite gelatin i den. Derfor blir den veldig myk og kremet. Det beste er √• lage den i glass eller i sm√• sk√•ler. Sett i kj√łleskap. Denne kan godt lages dagen f√łr den serveres.



Tusen takk for bes√łket og ha en str√•lende dag videre ūüėä

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

S√• koselig at du bes√łker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette