Denne oppskriften fant jeg på Passion for Baking og den er helt nydelig. Enkel, men dog så frisk og god etter et litt stort måltid.
Ingredienser
♥ 480 ml kremfløte
♥ 100 g sukker
♥ 2 ss revet sitron skall
♥ 60 ml citron saft
♥ kremfløte til pynt
Hell fløte og sukker i en kjele og sett den på komfyren.
Sett komfyren på lav varme og se til at alt sukker blir smeltet.
Når sukkeret er smeltet, så lar du det koke i 3 minutter.
Etter 3 minutter tar du kjelen fra platen.
Tilsett sitron juice og revet sitron skall.
Rør det godt sammen.
La det stå på kjøkkenbenken i 5 minutter til det blir lunkent.
fordeles i 4 skåler, cirka 180 ml per skål.
Sett det kaldt i kjøleskapet i minst 4 timer eller til det er stivnet.
Ferdig ….
Jeg pynter dem med litt pisket kremfløte, sitron og en vakker perle.
Bildet lånt fra Passion for Baking
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette