4-6 personer
Bær
♥ 400 g jordbær
♥ 400 g bringebær
♥ 50 g sukker
Rense og sukre bærene hver for seg.
Mascarponekrem
♥ 2,5 dl kremfløte
♥ 100 g mascarpone
♥ 2 eggeplommer
♥ 50 g sukker
♥ 1 vaniljestang
Del vaniljestangen i to og skrap ut innmaten. Bland sammen med eggeplommer og sukker og pisk til en luftig masse. Tilsett mascarpone og pisk videre et par minutter til det får en glatt konsistens. Pisk kremfløten separat i en annen bolle til luftig og relativt stiv krem, og vend den inn i mascarponekremen. Bland godt og still kaldt.
Crumble
♥ 50 g hasselnøtter
♥ 50 g sukker
♥ 50 g hvetemel
♥ 50 g meierismør
Bland sammen crumble-ingrediensene til en glatt deig, smør den ut på et bakepapir, ha dette på et stekebrett og stem på midterste rille i stekeovnen på 180 grader til den blir gyllenbrun. Avkjøl og hakk den grovt.
Serveres ved å fordele bær, crumble og krem i høye glass. Legg to eller tre lag og avslutt med krem og et dryss med crumble.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette