Fremgangsmåte:
Sjøkrepskraft må være kokt på forhånd. Har man sjøkreps i hus, skal man alltid koke kraft. Det er en skam å ikke koke kraft av sjøkreps, sa en god venn og kokk til meg en gang.....
Fres gulrøtter, selleri, løk, purreløk, litt tomatpurre (ca 2 ss), et par stjerneanis, 1/4 ts kajenne i smør eller olje. Ha i litt hvitvin og sjøkrepskraft. Kok i ca 30-40, eventuelt lengre om du ønsker å redusere mer. Sil suppen, ha i fløte etter smak og jevn med maizena. Smak til med salt og pepper.
Legg kokte biter av sjøkreps i suppen før servering. 😊
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette