Ingredienser:
♥ 2 kyllingfileter skåret i tynne strimler på tvers
♥ 2 ss hvetemel
♥ 2 løk i 8 båter
♥ 3 store tørkede chilierr i biter på 1 cm
♥ 4 ss cashewnøtter
♥ 2 ss ristet chilipasta
♥ 4 ss østerssaus
♥ 4 ss soyasaus
♥ 2 ts sesamolje
♥ 1 ss hvitvinseddik
♥ 1 ss sukker
♥ 1/2 ts pepperkort, grovknust
♥ 1/2 dl vann eller kyllingkraft
♥ 8 aromasopp delt i to
♥ 2 vårløk i biter på 5 cm
♥ 9 ss stekeolje, solsikke, peanøtt eller rapsolje, 5 til steking av løk og chili, 4 til resten
Fremgangsmåte:
- Ha melet i en bolle og vend kyllingstrimlene i det
- Ha olje i en wok eller panne på litt over middels varme. Tilsett løkbåter og tørket chili, stek under omrøring i 1/2 minutt. Ta det ut av pannen.
- Ha i kyllingstrimlene og stek dem under omrøring i rundt 1 minutt. Ta ut kyllingen og vask pannen.
- Ha sausene, vann, krydder og sukker i en stor bolle og rør til sukkeret er oppløst. Legg så i kylling, løk, chili, sopp, vårløk og cashewnøtter, bland det godt.
- Ha olje i woken og pannen på sterk varme. Hiv oppi alt sammen når det begynner å ryke litt av oljen. Stek under omrøring i litt under 1 minutt.
Server med ris.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre 😊💖
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette