Sider

5. mars 2024

Thaimarinerte kyllingspyd

Denne oppskriften er til 4 personer, en enkel kyllingrett du kan putte i en tett beholder og ta med på tur for grilling, f.eks. Det er greiest å træ kjøttet på spyd like før det skal grilles. Hvis pinnene blir liggende med væske i flere timer, blir de myke. Men legg dem i vann minst et kvarter før grillingen, gjerne i saltvann.

Ingredienser
♥ 4 kyllingfileter skåret i strimler på langs
♥ 8 korianderrøtter, banket og grovhakket
♥ 2 fedd hvitløk, finhakket
♥ 5 ss søt chilisaus
♥ 3 ss kecap manis, indonesisk søt soyasaus

 Rikelig med grovstøtt pepper
 Litt salt
 1 dl smaksnøytral olje
 Rundt 20 små grillpinner av bambus

Fremgangsmåte
  1. Bland sammen alle ingrediensene til marinaden og dytt kyllingstrimlene nedi. De tåler godt 3-4 timer i marinaden
  2. Træ kjøttet på pinner og grill dem raskt på sterk varme
Bildet lånt fra Fru Timian i påvente av eget bilde!



Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre 😊💖

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette