Ingredienser:
♥ 4 kyllingfilter i litt grove terninger
♥ 4 ss stekeolje,
♥ 3 fedd hvitløk, finhakket
♥ 2 ss rød currypasta
♥ 2 ts sukker
♥ 2 ss lys soyasaus
♥ 1 ss fiskesaus
♥ 2 ss tamarindsaus
♥ 1/2 dl kyllingbuljong
♥ 3 store milde chilier skåret i tynne skiver, på "spis meg" måten
♥ 6 langbønner i 5 cm lange biter eller 1 stor neve aspargesbønner
♥ 6 kaffirlimeblader skåret i tynne strimler på "spis-meg" måten.
Fremgangsmåte:
- Bland sukker, soyasaus, fiskesaus og tamarindsaus i en liten bolle. Rør tilsukkeret er oppløst og sett bollen til side
- Ha oljen i en wok eller panne på middels varme. Ha i hvitløken og stek under omrøring til den begynner å bli myk, men ikke svidd, i litt under 1/2 minutt. Rør deretter inn currypastaen.
- Skru opp varmen noe. Ha i kyllingterningene og rør rundt slik at de dekkes av currypasta og olje. Stek under omrøring til de akkurat gjennomstek, men ikke tørrstekt.
- Tilsett sauseblandingen, samt løk og chilie. Stek videre under omrøring i drøyt 15 sekunder. Hiv oppi bønnene og kaffirlimestrimlene, og fortsett i 15 sekunder til.
Server med ris.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre 😊💖
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette