Sandefjordsaus (2–3 personer)
♥ 1 bunt gressløk
♥ 1 bunt dill
♥ 2 dl kremfløte
♥ 2 dl crème fraîche
♥ 220 g smør, romtemperert
♥ Rikelig med sitronsaft og zest
♥ En god skje med løyrom
♥ Salt
♥ Pepper
♥ Urteolje: ramsløk, olje, dill
Fremgangsmåte:
Start med å redusere fløten til halvparten og mens denne reduserer, så finhakkes dill og gressløk. Når fløten har redusert, tilsetter du crème fraîche (pass på at blandingen ikke er over 70 grader, da vil fløte og crème fraîche sprekke)
Rør så inn smøret i sausen, tilsett gressløk og dill, samt en god skje med løyrom, litt sitronsaft og skall fra sitronen. Smak til med salt og pepper.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre 😊💖


Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette