Sider

13. november 2025

Luksus pinsa / pizza med Västrebottenost og løyrom

Denne så jeg at "Gutta på Haugen" la ut oppskrift på, og denne må jo bare prøves. Dette blir en oppskrift som er litt på "slump", for det ligger ikke en ren oppskrift ute.

  • Revet Västrebottenost blandes med Rørosrømme, samt bitte litt olje, salt og pepper.
  • Spre denne blandingen utover på pinsaen og stek denne i ovnen på 250 grader i 5-7 minutter. Om du har en pizzabunn som er tynn, vil jeg tro noe av den samme tiden i stekeovn, men i pizzaovn noe kortere. Følg med, osten skal smelte og bunnen skal bli ferdig stekt.
  • Ta på finhakket rødløk, klatter med Rørosrømme og løyrom, samt litt dill og revet sitronskall.
  • Så er det bare å nyte 

Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre 😊💖

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette

Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette