Denne oppskriften er fra Foodbykelvin🍷✨
Ingredienser:
♥ ½ liter kalvekraft
♥ 1 liter rødvin
♥ 30 g ristet tomatpuré
♥ 15 g rapsolje
♥ 1 bunt timian
♥ 150 g sellerirot
♥ 150 g gulrot
♥ 150 g pastinakk
♥ 100 g rødløk
♥ 3 fedd hvitløk
Til smaksetting:
♥ Rødvinseddik
♥ Flaksalt
♥ Smør
Slik gjør du:
Skjær sellerirot, gulrot, pastinakk, rødløk og hvitløk i biter. Spar på skallet.
Stek rotgrønnsakene på høy varme til de får farge. Tilsett deretter skallet fra rødløk og gulrot. Rør inn tomatpuréen og la den steke til den blir rund og fyldig i smaken. Hell over rødvin og kalvekraft. Tilsett timian og rosmarin.
La det småkoke på middels varme til omtrent en tredel av væsken gjenstår.
Sil sausen, og smak til med rødvinseddik, flaksalt og en klatt smør for glans.
Bildet lånt fra Det Søte Liv til jeg får tatt eget bilde.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre 😊💖

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette