Ingredienser:
♥ 800 g poteter, sorten amandine
♥ 2 hvitløksfedd
♥ 250 g gorgonzola
♥ 2,5 dl melk
♥ Pecorino Romano
♥ Salt, femkornpepper, paprika
♥ Frisk timian
Fremgangsmåte:
Først skjærer du potetene veldig tynt, enten med kniv eller mandolin.
Deretter lager du en gorgonzolasaus: varm opp melk med gorgonzola, tilsett krydder, timian og finhakket hvitløk. Når osten er helt smeltet, settes sausen til side.
I en ildfast form legger du et lag med potetskiver, litt gorgonzolasaus og litt pecorino. Gjenta prosessen 2–3 ganger, og avslutt med et lag saus, frisk timian og revet pecorino på toppen.
Stek gratengen i ovnen på 200 grader til den er godt gyllen på toppen. Ta den ut og server rykende varm 💛
Bildet lånt fra Instagram profilen: unzestepourdeux, til jeg får tatt eget bilde.
Tusen takk for besøket og ha en strålende dag videre 😊💖

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så koselig at du besøker bloggen min! Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar:-)
Klem fra Jeanette
Thanks for visiting my blog! I really appreciate if you leave me a comment:-)
Hugs, Jeanette